ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

حمله آمریکا به الحشد الشعبی هیچ توجیهی ندارد

حمله آمریکا به الحشد الشعبی هیچ توجیهی ندارد امام جمعه نجف اشرف اقدام آمریکا در هدف قرار دادن نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد و گفت که این کشور آغازگر حملات بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 06
کد خبر: ۷۹۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر امام جمعه نجف اشرف اقدام آمریکا در حمله به نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد.

حجت الاسلام و المسلمین صدر الدین القبانجی در خطبه‌های نماز جمعه که به صورت مجازی ایراد شد، گفت که اقدام نیروهای آمریکا در هدف قرار دادن نیروهای الحشد الشعبی در مرز سوریه هیچ توجیهی ندارد و اقدامی خصمانه است.

او گفت: «الحشد الشعبی دست داشتن در حمله به پایگاه عین الأسد را رد کرده است و احتمال دارد که طرف سومی اقدام به این کار کرده تا باعث تحریک آمریکا علیه این سازمان شود».

بر اثر حمله اخیر نیروهای آمریکایی به دستور جو بایدن، یکی از نیروهای الحشد الشعبی در مرز سوریه به شهادت رسیده است.

شیخ قبانجی همچنین به سفر رهبر کاتولیک‌های جهان به عراق و دیدارش با مقامات این کشور اشاره کرد و گفت: «ما عراقی‌ها باید از این فرصت پیش آمده استفاده کنیم. این فرصتی است برای اینکه برای نگاه به دنیای بیرون از عراق».

پاپ فرانسیس امروز جمعه پس از ورود به بغداد، با «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر و «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد. 

کلیسای کاتولیک هفدهم آذرماه گذشته اعلام کرده بود، پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان بین پنجم (امروز) تا هشتم مارس (۱۵ تا ۱۸ اسفند) به عراق سفر می‌کند. قرار است پاپ فردا با آیت الله سید علی سیستانی، مرجع شیعیان عراق دیدار کند.

 

فارس

کلمات کلیدی: نجف الحشد الشعبی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار